Stafettvasan

I fredags, den 3 mars, genomförde Odd, Anders, Patrik, Roger och Johan en stark prestation i Stafettvasan. Vallateamet, Patrik och Roger hade lyckats och humöret var på topp.

 

Evenemanget visade upp ett imponerande ideellt engagemang av alla trevliga människor som hade skapat fantastiska förhållanden, och vi skidåkare fick en fantastisk skidupplevelse. Stämningen var hög i Sälen, starten gick och alla deltagare var glada och trevliga, vilket satte tonen för dagen. Första backen på 3 km klarades utan fall och bruten stav, vilket var ett gott tecken för resten av loppet.

 

Under loppet varierade vädret och förhållandena från optimala spår i -3°C, medvind, klarblå himmel och strålande solsken på första sträckorna till mycket startvind, mulet och ca 0°C regn/snö mot slutet av loppet. Vinden förde med sig mycket skräp i spåren och den optimala vallningen toppades av extra oönskat faste i form av barr och skägglav.

 

Trots dessa utmaningar kämpade Team Deform 1 vidare och samlades vid målgången för att heja på Johan Ström som körde imål på sistasträckan i Mora. Allt som allt var det en fantastisk dag och glädjen och entusiasmen hos alla deltagare var på topp.

 

 

För ytterligare information kontakta

Teknisk Säljare, Tryckkärl
Odd Johansson
oj@deform.se
Mob +46 73 507 00 79